Marta Niwińska i Błażej Walczykiewicz z Coffee Support omawiają Coffee Value Assessment – nowy systemie oceny kawy.
Z naszej rozmowy dowiesz się:
✓ Czym jest Coffee Value Assessment?
✓ Jakie aspekty są analizowane w testach nowego systemu?
✓ Jakie korzyści wynikają z Coffee Value Assessment dla importerów ziarna, właścicieli palarni kawy i ich klientów?
✓ W jaki sposób możesz zgłębiać swoją wiedzę na temat Coffee Value Assessmen?
Odcinek Podcastu oraz artykuł powstał dzięki współpracy z Producentem profesjonalnych filtrów do wody dla gastronomi Brita Polska. Dziękuję za zaufanie i wsparcie w produkcji.
Dziękuję za słuchanie Podcastu! Na naszej stronie i w Podcaście omawiamy najważniejsze wydarzenia z branży kawy. Bądź na bieżąco! Obserwuj nas na Spotify, Apple Podcast, YouTube, odwiedź nasz LinkedIn i instagram.
✓ Sprawdź szczegóły i najbliższe terminy kursu Coffee Value Assessment w Coffee Support
✓ Coffee Value Assessment na stronie Specialty Coffee Association
✓ Poznaj ofertę profesjonalnych filtrów do wody dla gastronomi Brita Polska
Odcinek Podcastu oraz artykuł powstał dzięki współpracy reklamowej z Brita Polska
Posłuchaj również:
🎧 Paula Gwarek i Błażej Walczykiewicz – Q-Graderzy z misją
🎧 Woda do kawy – Tomasz Darowski (BRITA Polska) i Błażej Walczykiewicz (Coffee Support)
🎧 Uważność i sensoryka – Marta Niwińska, Coffee Suppor
🎧 Błażej Walczykiewicz – jak rozwijać wrażliwość sensoryczną
🎧 Błażej Walczykiewicz – o pracy w branży kawowej. Jakie możliwości daje rynek?