Nieoczywista droga do ideału – Ultra Specialty. Bartosz Ciepaj

Bartosz Ciepaj opowiada o koncepcie ultra speciality coffee składającego się z 3 ogniw:
  • producent
  • palacz
  • sprzedawca

Rozmawiamy również o tworzeniu kawiarni dla domu towarowego Harrods. I o tym, że doświadczenie picia kawy powinno zaczynać się od drzwi kawiarni, a barista powinien być jak certyfikowany Sommelier.
Nasz gość rozwija markę Cherrished Coffee.

 

W rozmowie również Maksym Volkovickiy
Jeśli słuchasz podcastu możesz wspierać to co robimy stawiając nam kawę.

instagram.com/bartosz_ciepaj
Cherrished Coffee
instagram.com/volkovickiy

Word Coffee Leader Forum
Universities of applied sciences in Switzerland

Autorką zdjęć jest Ewelina Wiercińska.

Posłuchaj również odcinka Paula Gwarek i Błażej Walczykiewicz – Q-Graderzy z misją

Related Posts